Επιστημονικοί Συνεργάτες

Μία πλήρης ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων συνεργάζεται, αναλύει και σχεδιάζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Διαβάστε Περισσότερα


Κατ' οίκον Διδασκαλία

Το κέντρο μας σε ειδικές περιπτώσεις παρέχει υπηρεσίες κατ’ οίκον από ειδικευμένο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί σε προγράμματα παρέμβασης στο σπίτι.
Διαβάστε Περισσότερα


Θερινό "Σχολείο"

Τα προγράμματά ξεκινούν από τις 15 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου με καθημερινή απασχόληση (εκτός Σαβ/κου) από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Διαβάστε Περισσότερα


Άρθρα

Διαβάστε τα Άρθρα μας.Διαβάστε Περισσότερα

Συνεργαζόμαστε με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία


Επιστημονικοί Συνεργάτες

synergates

Μία πλήρης ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων συνεργάζεται, αναλύει και σχεδιάζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα, αξιολογεί τα θεραπευτικά αποτελέσματα και προτείνει θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Στη διεπιστημονική ομάδα του κέντρου συμμετέχουν:

  • Ψυχολόγοι
  • Ειδικοί Παιδαγωγοί
  • Φιλόλογος – Ειδικός Παιδαγωγός
  • Λογοθεραπευτής
  • Εργοθεραπευτής
  • Παιδοψυχίατρος

καθώς και μία ομάδα εξωτερικών συνεργατών που αναλαμβάνουν κατ’ οίκον συνεδρίες, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Επιστημονικά Υπεύθυνη:

Τσεκούρα Αναστασία (Ψυχολόγος– Ειδική Παιδαγωγός). Μέλος Συλλόγου Ψυχολόγων Ελλάδας & Αγγλίας (British Psychological Society), Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (MSc), Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης για τη χορήγηση του Α’ Τεστ Σχολικής Ετοιμότητας.

H Τσεκούρα Αναστασία είναι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Μέλος του British Psychological Society (BPS) του Ηνωμένου Βασιλείου και του Πανελληνίου Συλλόγου Ψυχολόγων Ελλάδος, έχει εργαστεί πολλά χρόνια στην ειδική αγωγή. Είναι επιστημονικά υπεύθυνη σε κέντρο ημέρας για άτομα με αυτισμό και τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό της κέντρο ανάπτυξης παιδιού στη Ν. Σμύρνη Αττικής. Με συνεχή σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις, έχει πάρει μέρος σε δύο ομιλίες με θέματα τη διαταραχή διαγωγής και την οικογένεια, είναι κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης για τη δοκιμασία του Α’ Τεστ Σχολικής Ετοιμότητας.

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας